Precis som några av Teslas riktiga fordon har Mattels Cybertruck-leksaker försenats

Tesla har varit känt för att sakna tidsfrister för produktutgåvor, och en miniversion av den kommande Cybertruck från lekmakaren Mattel är inget undantag.

Fjärrkontrollfordonen kommer inte att finnas tillgängliga som julklappar längre efter oväntade utmaningar som gjorde att Mattel inte kunde leverera produkterna i mitten av december som ursprungligen planerat, berättade lekmakaren förbeställda kunder per

På grund av en oförutsedd produktionsfråga upplever vi förseningar i leveransen av våra Hot Wheels RC Cybertrucks, berättade en talsperson för Mattel. Vi arbetar flitigt för att se till att dessa produkter kommer fram till maj.

Driving a Tesla over the San Francisco Bay Bridge
Driving a Tesla over the San Francisco Bay Bridge

: Elon Musks flytt till Texas är ett reklamstunt som avslöjar hur Tesla mognar som biltillverkare

Mattel lanserade förbeställningar för leksaken i februari, tre månader efter att Teslas VD Elon Musk först presenterade Cybertruck.

Innan Mattel-modellerna sålde ut fanns två versioner tillgängliga: en -inch-modell på: skala för $ och en: skala begränsad version för $.

Robot plays with a vintage toy car. Orange background, copy space
Robot plays with a vintage toy car. Orange background, copy space

Den större leksaken kommer att kunna resa i miles per timme och kommer också med fungerande strålkastare, bakljus och en teleskopisk baklucka som fälls ut i en lastramp.

Och den innehåller även en återanvändbar vinylstickare med spruckna fönster, som hyllar hur skärmbilens fönster krossades när Tesla försökte visa styrkan i Cybertrucks rustningsglas vid avtäckningen i november.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *