Google-bilder visar korrekt 3D-påverkan för bilder, här är hur det fungerar

Meditating with VR headset
Meditating with VR headset

Google-bilder har meddelat några nya punkter och resultat i syfte att hjälpa till att förmedla dina fotografier till liv, bokstavligen. Bild- och videolagringsverktyget rullar ut en funktion som kallas filmbilder. Denna egenskap använder skrivbordet att lära känna för att förutsäga en bilds djup och aktualisera en D-illustration av arenan, även om det vanliga fotot inte består av avgrundshjälp från digicam. Det animerar återigen bilden för att ge en panorering. Funktionen rullas ut i Android- och iO-appen under de efterföljande åldrarna.

daaeccfeecaefed, filmfotografier hjälper dig att återuppleva dina minnen i en metod som känns mer färgstark och förnuftig – så att du antar att du åter transporteras till den andra Google-bildens artefaktövervakare Jamie Aspinall som nämns i en webblogg. Han noterade att Google-fotografier omedelbart kommer att aktualisera filmbilder för användarna, på grund av att appen är uppdaterad. när ett fotografi är kompetent i D-påverkan, kommer det att visas i användarens senaste höjdpunkter på det rätta i bildrutan.

Meditating with VR headset
Meditating with VR headset

Trots det kan vissa kunder dessutom tycka att det är läskigt att se bilder tråkiga animationsversioner av avslöjandet. I sådana fall kan användare dämpa D eller exakt påverkan via efteråt de vanliga stegen:

Dessutom har Google meddelat poäng så att du kan hjälpa användare att redigera sina fotografier med användning av Google-fotografier. Google-foton kommer dessutom att uppdatera collage-design. de nya collagen kommer att ge rikare, konstnärligt rekommenderade layouter befolkade och stiliserade med AI. Detta hjälper till att föredra lämplig layout för en mängd bilder med hjälp av att hitta ekvivalenta nyanser och användningen av dessa för att betona detaljer precis som teckensnitt och arvfärg för en mer sammanhängande verkar vara, skrev Aspinall.

Google-bilder rullar också ut nya problem för minnes. kunderna kommer att få uppdateringar om sina vidsträckta individer, favoritfrågor, som solnedgångar och åtgärder som cykling eller vandring i enlighet med de fotografier de laddar upp. de har till och med kontrollerna för att dölja specifika personer eller tidsintervall. för att hindra dem från att visas på Google-foton.

tidigare i år introducerade Google att det kommer att sätta en begränsning för lagring av Google-foton. det kommer inte längre att presentera obegränsad laddningslös fotobackup från juni. Enligt Googles nya lagringstäckning kommer Google att starta debitering för tjänsterna från juni. Företaget introducerade att alla nya fotografier och filmer som du lägger till kommer att räkna antal till den fria GB ackumulator som innehåller alla Google-konton.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *